Skip links

Ervaringen

Toen ik zenuwklachten kreeg werd Lies mij aangeraden door mijn tai chi leraar. In zes maanden heb ik haar leren kennen als een zeer bevlogen en kundige acupuncturist met een goed luisterend oor. Ze beheerst verschillende methoden en kan zo, custom-fit, het juiste behandeltraject uitzetten samen met jou. Ze kent niet alleen haar eigen vakgebied goed maar kan ook de weg wijzen naar andere vormen van geestelijke- of fysieke hulpverlening. Zo ben ik door Lies al op meerdere sporen gezet waar ik veel baat bij heb. Ik raad haar, op mijn beurt, bij iedereen aan.

Trudi
57 jaar

Ik ging naar DokterPrik voor mijn ADHD en een vraag over mijn hormonen. Ik voelde meteen na de eerste keer acupunctuur enorme verbetering in mijn concentratie. Ik gebruik nu bijna nooit meer medicijnen voor ADHD. Met mijn hormonen bleek het vooral gelegen in voeding en natuurlijke middelen, en ging Lies ook samen met mij op zoek naar wat ik daar in zou kunnen proberen. En wat ik niet had verwacht, is dat het enorm helpt en dat mijn klachten over zijn.

Over Lies persoonlijk: ik voelde me enorm gesteund in de zoektocht, alsof je echt samen een oplossing gaat zoeken. Ik had eerder eens een acupuncturist bezocht en dat hielp amper. DokterPrik was voor mij echt een verademing en ik zou iedereen kunnen aanraden naar de praktijk van Lies te gaan.

 

Anneke
36 jaar

DokterPrik met de slogan ‘Acupunctuur op z’n Rotterdams’, doet haar naam eer aan. Ze is een meester in het uitleggen van ‘voor ons Westerlingen’ abstracte Oosterse geneeswijze. Ze doet dat met een nuchtere toon en een helder verhaal. Ze prikt echt met liefde en aandacht. Heel fijn. En met humor, want lachen is de beste remedie. Het helpt mij enorm (mind & body) in mijn proces naar herstel. Gun jezelf een behandeling bij DokterPrik.

Joey
47 jaar

Na drie behandelingen bij DokterPrik zijn mijn heftige opvliegers, die elk uur mijn lichaam en hoofd op hol brachten, verdwenen. Een eerlijke, (bijna) pijnloze en professionele aanpak. Naast de behandeling ook gewoon een prettig mens in de omgang. Je voelt je gehoord en gezien. Dat was bij mijn bezoek aan de huisarts wel anders. Had ik DokterPrik maar eerder ontdekt.

Linda
52 jaar

Twee jaar lang met herniaklachten rondgelopen. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Er zitten twee wervels op elkaar geklemd die een zenuw beklemmen. Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest van de pijn! Gelukkig kwam ik bij Lies terecht! Na een paar weken ‘prikken’ ben ik nu van de pijn af! Voor mij is Lies een wonder!! Ze luistert goed en verdiept zich elke keer weer in je klachten en komt de volgende behandeling weer met nieuwe ideeën! Dank je wel Lies! Je bent een topper!! <3

Louise
46 jaar

Geweldig! Ik heb jarenlang last gehad van een prikkelbare darm syndroom. En ben nu zo goed als klachtenvrij. Daarnaast is het een rustgevende sfeer waardoor ik heerlijk kan ontspannen. Kwalitatief, een top spot!

Eva
33 jaar

De eerste keer was erg spannend omdat ik geen fan ben van naalden maar Lies stelde me snel op mijn gemak! Fijne sfeer en het belangrijkste is dat ik veel beter in mijn vel zit.

Kendel
43 jaar

 Al meer dan 25 jaar heb ik last van hooikoorts.

Elk jaar gebruik ik een ander soort anti-histamine. Tot nu toe leidt anti-histamine met name tot vermoeidheid, zodat ik keer op keer na enkele dagen stop met de medicatie.

In februari heb ik Lies (Dokter Prik) gevraagd om mijn hooikoorts door acupunctuur en auriculo te verminderen. Na vijf priksessies bleek dat mijn hooikoorts gedurende het voorjaar bijna helemaal verdwenen was. Ook geeft Dokter Prik voedingsadviezen die helpen tegen de klachten. Superhandig!

Voor iedereen die last heeft van hooikoorts (en/of van de bijwerkingen van anti-histamine) raad ik Dokter Prik aan. Bovendien is ze een nuchtere en grappige vrouw, zodat ik elke keer weer zin had in mijn afspraak.

Martijn
40 jaar

Vorig jaar had ik opeens hele heftige RSI klachten. De huisarts sprak over een carpaal tunnelsyndroom. Hij schreef Diclofenac voor en adviseerde te werken aan mijn houding. Dat deed ik, maar de verschrikkelijke steken in mijn arm hielden aan. Gelukkig kon Lies de pijn echt wegnemen. Ik knapte iedere sessie weer een beetje verder op. Uiteindelijk heeft ze in vijf sessies door middel van acupunctuur en Guasha de verschrikkelijke steken in mijn arm weggehaald (als je nog nooit van Guasha hebt gehoord, try it! het is fantastisch!!). Ik raad iedereen die met pijn rondloopt aan om een afspraak met Lies te maken. Ook als je geen pijn hebt trouwens. Ik ga namelijk nog steeds naar Lies, maar dan voor klein onderhoud van mijn zwakke schouders en nek. Ik ervaar de behandelingen als heel ontspannen. Daarnaast hoop ik met de behandelingen te voorkomen dat ik ooit weer zoveel pijn heb!

Yvet
38 jaar

 Ik ben in de menopauze en de afgelopen maanden werd ik bijna iedere nacht wakker, helemaal bezweet. Ik moest zelfs vaak de lakens midden in de nacht verschonen omdat ze zo bezweet waren. Overdag had ik alleen maar een lichte vorm van opvliegers.

DokterPrik heeft mij een keer behandeld. De eerste nacht na de behandeling had ik alleen maar een licht warm gevoel in de nacht. De nachten erna verdween zelfs dat warme gevoel. Sindsdien heb ik geen nachtzweten meer gehad. Ook overdag zijn de lichte opvliegers verdwenen. Ik was verrast door deze snelle verbetering en ik ben blij dat ik bij DokterPrik ben geweest. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Ivana
48 jaar

Afgelopen jaar een serie behandelingen gehad bij Lies. De betrokken en gedegen aanpak geeft vertrouwen. Ze stelt een duidelijke diagnose ondermeer op basis van een open gesprek. De behandelingen brachten ontspanning en verlichting van mijn rugklachten, die uiteindelijk zijn overgegaan. Door een nuchtere insteek met aandacht voor dagelijkse gewoonten zoals eten en slapen, naast de fysieke behandeling, helpt Lies bij het doorbreken van patronen die klachten veroorzaken of in stand houden.

Stefan
45 jaar

Naast dat iemand deskundig is, is het voor mij altijd in eerste instantie belangrijk dat ik me op mijn gemak kan voelen. Dat het prettig is bij een behandelaar, dat er naar me geluisterd wordt en iemand goede vragen kan stellen. Want alle waarnemingen over mijn klachten ervaar ik van binnen en dat moet naar buiten voor een goede diagnose en behandeling. Bij Lies, DokterPrik, is dat allemaal in orde. Dus kan ik me overgeven en kunnen de naalden en oornaaldjes hun werk doen. En voel ik mijn energie weer toenemen.

Ineke
70 jaar

Ze heeft me met haar secure prikjes door de eerste 4 maanden van mijn zwangerschap geholpen. Dankzij haar kon ik overeind blijven en waren er ook dagen zónder overgeven en mét energie. Ze geeft ook voedingsadvies om het compleet te maken. Aanrader voor elke zwangere met een pittige eerste periode!

Zooey
33 jaar

In behandeling geweest voor chronische heuppijn. Na 5 behandelingen is de pijn, die vooral ’s nachts werd gevoeld, nagenoeg weg. Nog enkele nabehandelingen volgen. Ik ben heel erg geholpen hiermee en ik had niet verwacht dat dit ooit over zou gaan.

Tina
50 jaar

Ik ging naar DokterPrik voor mijn ADHD en een vraag over mijn hormonen. Ik voelde meteen na de eerste keer acupunctuur enorme verbetering in mijn concentratie. Ik gebruik nu bijna nooit meer medicijnen voor ADHD. Met mijn hormonen bleek het vooral gelegen in voeding en natuurlijke middelen, en ging Lies ook samen met mij op zoek naar wat ik daar in zou kunnen proberen. En wat ik niet had verwacht, is dat het enorm helpt en dat mijn klachten over zijn.

Over Lies persoonlijk: ik voelde me enorm gesteund in de zoektocht, alsof je echt samen een oplossing gaat zoeken. Ik had eerder eens een acupuncturist bezocht en dat hielp amper. DokterPrik was voor mij echt een verademing en ik zou iedereen kunnen aanraden naar de praktijk van Lies te gaan.

 

Anneke
36 jaar

DokterPrik met de slogan ‘Acupunctuur op z’n Rotterdams’, doet haar naam eer aan. Ze is een meester in het uitleggen van ‘voor ons Westerlingen’ abstracte Oosterse geneeswijze. Ze doet dat met een nuchtere toon en een helder verhaal. Ze prikt echt met liefde en aandacht. Heel fijn. En met humor, want lachen is de beste remedie. Het helpt mij enorm (mind & body) in mijn proces naar herstel. Gun jezelf een behandeling bij DokterPrik.

Joey
47 jaar

Na drie behandelingen bij DokterPrik zijn mijn heftige opvliegers, die elk uur mijn lichaam en hoofd op hol brachten, verdwenen. Een eerlijke, (bijna) pijnloze en professionele aanpak. Naast de behandeling ook gewoon een prettig mens in de omgang. Je voelt je gehoord en gezien. Dat was bij mijn bezoek aan de huisarts wel anders. Had ik DokterPrik maar eerder ontdekt.

Linda
52 jaar

Twee jaar lang met herniaklachten rondgelopen. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Er zitten twee wervels op elkaar geklemd die een zenuw beklemmen. Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest van de pijn! Gelukkig kwam ik bij Lies terecht! Na een paar weken ‘prikken’ ben ik nu van de pijn af! Voor mij is Lies een wonder!! Ze luistert goed en verdiept zich elke keer weer in je klachten en komt de volgende behandeling weer met nieuwe ideeën! Dank je wel Lies! Je bent een topper!! <3

Louise
46 jaar

Geweldig! Ik heb jarenlang last gehad van een prikkelbare darm syndroom. En ben nu zo goed als klachtenvrij. Daarnaast is het een rustgevende sfeer waardoor ik heerlijk kan ontspannen. Kwalitatief, een top spot!

Eva
33 jaar

De eerste keer was erg spannend omdat ik geen fan ben van naalden maar Lies stelde me snel op mijn gemak! Fijne sfeer en het belangrijkste is dat ik veel beter in mijn vel zit.

Kendel
43 jaar

 Al meer dan 25 jaar heb ik last van hooikoorts.

Elk jaar gebruik ik een ander soort anti-histamine. Tot nu toe leidt anti-histamine met name tot vermoeidheid, zodat ik keer op keer na enkele dagen stop met de medicatie.

In februari heb ik Lies (Dokter Prik) gevraagd om mijn hooikoorts door acupunctuur en auriculo te verminderen. Na vijf priksessies bleek dat mijn hooikoorts gedurende het voorjaar bijna helemaal verdwenen was. Ook geeft Dokter Prik voedingsadviezen die helpen tegen de klachten. Superhandig!

Voor iedereen die last heeft van hooikoorts (en/of van de bijwerkingen van anti-histamine) raad ik Dokter Prik aan. Bovendien is ze een nuchtere en grappige vrouw, zodat ik elke keer weer zin had in mijn afspraak.

Martijn
40 jaar

Vorig jaar had ik opeens hele heftige RSI klachten. De huisarts sprak over een carpaal tunnelsyndroom. Hij schreef Diclofenac voor en adviseerde te werken aan mijn houding. Dat deed ik, maar de verschrikkelijke steken in mijn arm hielden aan. Gelukkig kon Lies de pijn echt wegnemen. Ik knapte iedere sessie weer een beetje verder op. Uiteindelijk heeft ze in vijf sessies door middel van acupunctuur en Guasha de verschrikkelijke steken in mijn arm weggehaald (als je nog nooit van Guasha hebt gehoord, try it! het is fantastisch!!). Ik raad iedereen die met pijn rondloopt aan om een afspraak met Lies te maken. Ook als je geen pijn hebt trouwens. Ik ga namelijk nog steeds naar Lies, maar dan voor klein onderhoud van mijn zwakke schouders en nek. Ik ervaar de behandelingen als heel ontspannen. Daarnaast hoop ik met de behandelingen te voorkomen dat ik ooit weer zoveel pijn heb!

Yvet
38 jaar

 Ik ben in de menopauze en de afgelopen maanden werd ik bijna iedere nacht wakker, helemaal bezweet. Ik moest zelfs vaak de lakens midden in de nacht verschonen omdat ze zo bezweet waren. Overdag had ik alleen maar een lichte vorm van opvliegers.

DokterPrik heeft mij een keer behandeld. De eerste nacht na de behandeling had ik alleen maar een licht warm gevoel in de nacht. De nachten erna verdween zelfs dat warme gevoel. Sindsdien heb ik geen nachtzweten meer gehad. Ook overdag zijn de lichte opvliegers verdwenen. Ik was verrast door deze snelle verbetering en ik ben blij dat ik bij DokterPrik ben geweest. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Ivana
48 jaar

Afgelopen jaar een serie behandelingen gehad bij Lies. De betrokken en gedegen aanpak geeft vertrouwen. Ze stelt een duidelijke diagnose ondermeer op basis van een open gesprek. De behandelingen brachten ontspanning en verlichting van mijn rugklachten, die uiteindelijk zijn overgegaan. Door een nuchtere insteek met aandacht voor dagelijkse gewoonten zoals eten en slapen, naast de fysieke behandeling, helpt Lies bij het doorbreken van patronen die klachten veroorzaken of in stand houden.

Stefan
45 jaar

Naast dat iemand deskundig is, is het voor mij altijd in eerste instantie belangrijk dat ik me op mijn gemak kan voelen. Dat het prettig is bij een behandelaar, dat er naar me geluisterd wordt en iemand goede vragen kan stellen. Want alle waarnemingen over mijn klachten ervaar ik van binnen en dat moet naar buiten voor een goede diagnose en behandeling. Bij Lies, DokterPrik, is dat allemaal in orde. Dus kan ik me overgeven en kunnen de naalden en oornaaldjes hun werk doen. En voel ik mijn energie weer toenemen.

Ineke
70 jaar

Ze heeft me met haar secure prikjes door de eerste 4 maanden van mijn zwangerschap geholpen. Dankzij haar kon ik overeind blijven en waren er ook dagen zónder overgeven en mét energie. Ze geeft ook voedingsadvies om het compleet te maken. Aanrader voor elke zwangere met een pittige eerste periode!

Zooey
33 jaar

In behandeling geweest voor chronische heuppijn. Na 5 behandelingen is de pijn, die vooral ’s nachts werd gevoeld, nagenoeg weg. Nog enkele nabehandelingen volgen. Ik ben heel erg geholpen hiermee en ik had niet verwacht dat dit ooit over zou gaan.

Tina
50 jaar

Ik ging naar DokterPrik voor mijn ADHD en een vraag over mijn hormonen. Ik voelde meteen na de eerste keer acupunctuur enorme verbetering in mijn concentratie. Ik gebruik nu bijna nooit meer medicijnen voor ADHD. Met mijn hormonen bleek het vooral gelegen in voeding en natuurlijke middelen, en ging Lies ook samen met mij op zoek naar wat ik daar in zou kunnen proberen. En wat ik niet had verwacht, is dat het enorm helpt en dat mijn klachten over zijn.

Over Lies persoonlijk: ik voelde me enorm gesteund in de zoektocht, alsof je echt samen een oplossing gaat zoeken. Ik had eerder eens een acupuncturist bezocht en dat hielp amper. DokterPrik was voor mij echt een verademing en ik zou iedereen kunnen aanraden naar de praktijk van Lies te gaan.

 

Anneke
36 jaar

DokterPrik met de slogan ‘Acupunctuur op z’n Rotterdams’, doet haar naam eer aan. Ze is een meester in het uitleggen van ‘voor ons Westerlingen’ abstracte Oosterse geneeswijze. Ze doet dat met een nuchtere toon en een helder verhaal. Ze prikt echt met liefde en aandacht. Heel fijn. En met humor, want lachen is de beste remedie. Het helpt mij enorm (mind & body) in mijn proces naar herstel. Gun jezelf een behandeling bij DokterPrik.

Joey
47 jaar

Na drie behandelingen bij DokterPrik zijn mijn heftige opvliegers, die elk uur mijn lichaam en hoofd op hol brachten, verdwenen. Een eerlijke, (bijna) pijnloze en professionele aanpak. Naast de behandeling ook gewoon een prettig mens in de omgang. Je voelt je gehoord en gezien. Dat was bij mijn bezoek aan de huisarts wel anders. Had ik DokterPrik maar eerder ontdekt.

Linda
52 jaar

Twee jaar lang met herniaklachten rondgelopen. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Er zitten twee wervels op elkaar geklemd die een zenuw beklemmen. Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest van de pijn! Gelukkig kwam ik bij Lies terecht! Na een paar weken ‘prikken’ ben ik nu van de pijn af! Voor mij is Lies een wonder!! Ze luistert goed en verdiept zich elke keer weer in je klachten en komt de volgende behandeling weer met nieuwe ideeën! Dank je wel Lies! Je bent een topper!! <3

Louise
46 jaar

Geweldig! Ik heb jarenlang last gehad van een prikkelbare darm syndroom. En ben nu zo goed als klachtenvrij. Daarnaast is het een rustgevende sfeer waardoor ik heerlijk kan ontspannen. Kwalitatief, een top spot!

Eva
33 jaar

De eerste keer was erg spannend omdat ik geen fan ben van naalden maar Lies stelde me snel op mijn gemak! Fijne sfeer en het belangrijkste is dat ik veel beter in mijn vel zit.

Kendel
43 jaar

 Al meer dan 25 jaar heb ik last van hooikoorts.

Elk jaar gebruik ik een ander soort anti-histamine. Tot nu toe leidt anti-histamine met name tot vermoeidheid, zodat ik keer op keer na enkele dagen stop met de medicatie.

In februari heb ik Lies (Dokter Prik) gevraagd om mijn hooikoorts door acupunctuur en auriculo te verminderen. Na vijf priksessies bleek dat mijn hooikoorts gedurende het voorjaar bijna helemaal verdwenen was. Ook geeft Dokter Prik voedingsadviezen die helpen tegen de klachten. Superhandig!

Voor iedereen die last heeft van hooikoorts (en/of van de bijwerkingen van anti-histamine) raad ik Dokter Prik aan. Bovendien is ze een nuchtere en grappige vrouw, zodat ik elke keer weer zin had in mijn afspraak.

Martijn
40 jaar

Vorig jaar had ik opeens hele heftige RSI klachten. De huisarts sprak over een carpaal tunnelsyndroom. Hij schreef Diclofenac voor en adviseerde te werken aan mijn houding. Dat deed ik, maar de verschrikkelijke steken in mijn arm hielden aan. Gelukkig kon Lies de pijn echt wegnemen. Ik knapte iedere sessie weer een beetje verder op. Uiteindelijk heeft ze in vijf sessies door middel van acupunctuur en Guasha de verschrikkelijke steken in mijn arm weggehaald (als je nog nooit van Guasha hebt gehoord, try it! het is fantastisch!!). Ik raad iedereen die met pijn rondloopt aan om een afspraak met Lies te maken. Ook als je geen pijn hebt trouwens. Ik ga namelijk nog steeds naar Lies, maar dan voor klein onderhoud van mijn zwakke schouders en nek. Ik ervaar de behandelingen als heel ontspannen. Daarnaast hoop ik met de behandelingen te voorkomen dat ik ooit weer zoveel pijn heb!

Yvet
38 jaar

 Ik ben in de menopauze en de afgelopen maanden werd ik bijna iedere nacht wakker, helemaal bezweet. Ik moest zelfs vaak de lakens midden in de nacht verschonen omdat ze zo bezweet waren. Overdag had ik alleen maar een lichte vorm van opvliegers.

DokterPrik heeft mij een keer behandeld. De eerste nacht na de behandeling had ik alleen maar een licht warm gevoel in de nacht. De nachten erna verdween zelfs dat warme gevoel. Sindsdien heb ik geen nachtzweten meer gehad. Ook overdag zijn de lichte opvliegers verdwenen. Ik was verrast door deze snelle verbetering en ik ben blij dat ik bij DokterPrik ben geweest. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Ivana
48 jaar

Afgelopen jaar een serie behandelingen gehad bij Lies. De betrokken en gedegen aanpak geeft vertrouwen. Ze stelt een duidelijke diagnose ondermeer op basis van een open gesprek. De behandelingen brachten ontspanning en verlichting van mijn rugklachten, die uiteindelijk zijn overgegaan. Door een nuchtere insteek met aandacht voor dagelijkse gewoonten zoals eten en slapen, naast de fysieke behandeling, helpt Lies bij het doorbreken van patronen die klachten veroorzaken of in stand houden.

Stefan
45 jaar

Naast dat iemand deskundig is, is het voor mij altijd in eerste instantie belangrijk dat ik me op mijn gemak kan voelen. Dat het prettig is bij een behandelaar, dat er naar me geluisterd wordt en iemand goede vragen kan stellen. Want alle waarnemingen over mijn klachten ervaar ik van binnen en dat moet naar buiten voor een goede diagnose en behandeling. Bij Lies, DokterPrik, is dat allemaal in orde. Dus kan ik me overgeven en kunnen de naalden en oornaaldjes hun werk doen. En voel ik mijn energie weer toenemen.

Ineke
70 jaar

Ze heeft me met haar secure prikjes door de eerste 4 maanden van mijn zwangerschap geholpen. Dankzij haar kon ik overeind blijven en waren er ook dagen zónder overgeven en mét energie. Ze geeft ook voedingsadvies om het compleet te maken. Aanrader voor elke zwangere met een pittige eerste periode!

Zooey
33 jaar

In behandeling geweest voor chronische heuppijn. Na 5 behandelingen is de pijn, die vooral ’s nachts werd gevoeld, nagenoeg weg. Nog enkele nabehandelingen volgen. Ik ben heel erg geholpen hiermee en ik had niet verwacht dat dit ooit over zou gaan.

Tina
50 jaar